JAAAAAG/vi? startar snart på riktigt!?

jag ska iaf snart börja på riktigt igen, ska köpa mig en video kamra med så ni kan få en massa roliga videos, skojskoj!
men ja.. det kan ta sin lilla tid,.. men ni ser ju hur fint det blivit här visst? :D
ha det bäst hundbajsar.. det rimmarde inte så coolt som jhag önksar det skulle gjort.. :(
jaja brb om några veckor! :D

GästBloggaJappJapp...

Tjenare...
Ja... hej som jag sa nyss, Haha okej så här festligt är det... Jag har aldrig bloggat förut, såå om detta är lite konstigt så är det lungt ? Det var typ My som tjatade sönder mig att jag skulle gästblogga här, Har inte tagit tummen ur röven o gjort det, fören nu... Nåväl, Jag heter Cajsa *tjena* jag är snart femton år gammal. Jaa... jag gillar att spela fotboll om någon vart intresserad av att höra det!? :) Nåväl, jag lyssnar som My och Elle på typ Ozzy, Mötley Crüe, Guns n' roses, osv. men jag lyssnar oxå på Metal och typ Death Metal... som är en aning "skrikigt" kan man sammanfatta det, men wellwell jag älskar det så? Det absolut bästa bandet som finns måste vara "Bring me the horizon" och deras sångare Oliver Sykes, han. asså han är nog den hetaste på denna jord. OMNOM, "Skitarg" ett svenskt band, ganksa känt men endå inte. dom är härliga med lite oseriös musik, för oseriöshet och tycker jag denna värld behöver lite mer av! och nu ska ni få höra något ballt, JAG har chattat med sångaren i Skitarg! haha så stolt! 
Nåväl, detta är ju My och Elle's blogg som ni vet, och dessa två snyggingar driver en aaaas bra blogg som dom hotar att lägga ner! :O fattar ni detta?! Det får inte ske så se till o kommentera och dela med er av bloggen på Fajsboken och sådant så den blir kvar? Snalla? TACK!
Känner faktiskt inte dom så bra... Hade gärna ändrat på det, för visst har dom as sköna inlägg? jappjapp, säkert dö sköna tjejer med, snälla cproliga och äckligt söta, så mycket vet jag typ... ;) 

Tack o hej, nog från mej, en vanlig tjej, som gör en grej, fan. där gick det inte mer... HEJDÅ! 


OLIVER SYKES SNYGGASTE PÅ JORDEN, O HANS TATUERINGAR OMNOMNOM ♥
Asså usch så snygg/Söt/het/fin han är!   man dreglar! o hans tatueringar OMNOMNOM!  OLIVER SYKES ♥